Vi välkomnar dina kommentarer

Publicerad i: gemenskapen | 56 kommentarer »

Du är inbjuden att dela dina tankar på denna sida. I linje med vårt tema om hopp och tillfrisknande och att se till att du känner dig bättre än som om du har fått en mega dos av "Let's get deprimerad" piller, ber vi dig att skriva om de positiva aspekterna av din återhämtning. Du kan skriva så mycket eller lite du vill om några framsteg du gör, eller ett positivt uttalande, ett citat eller något som andra kan hitta uppmuntrande.

Detta sätt forumet kommer att bli så upplyftande, den som har en utmanande dag kan titta förbi och lämna känsla föryngrad och optimistisk.

Dela och njut:
 • Print
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites


56 Responses to "Vi välkomnar dina kommentarer"

 1. Cindy säger:

  Jag kunde återhämta sig 1999 med den kärlek och stöd från en naturläkemedel utövare. En av de första sakerna jag gjorde för att hjälpa vända min upprepade negativa "Jag har aldrig tänker bli frisk" tänkande, var att skriva om dussintals indexkort, jag är helande, och efter dem i hela mitt hus. Överallt mina ögon landade jag blev påmind om att jag var healing, och snart, alla mina bens symtom läkt. Tro det och även ni kommer att se det.

  Välsignelser, kärlek och uppmuntran till alla er som du fortsätter ner din väg till total återhämtning.

 2. Anon säger:

  "Mod är inte alltid rytande. Ibland mod är lugn röst i slutet av dagen säger, "jag ska försöka igen imorgon." MARadmacher

 3. Bliss säger:

  "Var inte föregripa problem eller oroa sig för vad som kan aldrig hända. Håll i solljuset. "~ Benjamin Franklin

  Kära vänner, ska du inte oroa dig för vad som kan aldrig hända. Många av er har skrivit att uttrycka din oro för senaste bens nyheter. Oroa dig inte, oroa dig inte, oroa dig inte! Inte förutse det värsta! Vår lobbyister måste fokusera på de mest extrema fallen och frågor för att få ett slut på den bens galenskap. Det är nödvändigt och välbehövligt och vi är tacksamma.

  Under tiden tillbaka på Bens Ranch, måste vi hålla i solen! Verkligheten är att oroande inte förhindra att något händer. I stället ökar den ångest och intensifierar symtom. Så, fokusera på att vara bra på återvinning, för allt positivt och av ljuset. Tålamod, mod, hopp och acceptans kommer att leda din väg på denna resa. Även detta skall gå ...

 4. admin säger:

  Oavsett vad du kan ha att klara av idag, hålla lita på att DU är helande.

  Även om du har besvärande psykiska eller fysiska symptom, håll lita på att DU är helande.

  Även om du har läst oroande berättelser som gör att du tvivlar på att du till fullo kommer att återhämta sig, hålla lita på att DU är helande.

  Även om du inte kan se ljuset i slutet av resan, hålla lita på att DU är helande.

  Oavsett vad som idag ger dig, hålla pålitlig, gräva djupt ner i att väl mod att du även kan inte vet att du har och hålla hoppet vid liv.

  Vet att detta också skall gå ...

  Skickar ljus och tankar på Wellness för alla,
  ~ Bliss

 5. Jules säger:

  @ Benzonomore ... me too! de flesta av mina symptom är borta och jag var rädd att säga men jag tror inte att deras återkomma dess varit 15 veckor. Jag är i chock men mycket glad för. lättnad och nu jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. :-) awesome

 6. BenzoNoMore säger:

  Äntligen ljuset är här! Kan inte tro mer än 4 år av tortyr med huvudet ont som det skett en uppdelning i två, stickande smärtor, är känslan av mitt huvud sågat, vibrationer, outhärdlig smärta borta !!!!!! WAHEY! Det mesta slutade i juni, men ville inte jinx det genom att säga någonting. TBH Jag trodde att den skulle komma tillbaka. Nu har månader sedan jag hade ett symptom. Efter 4 år kan jag sova igen. Jag är utom mig GLAD. Tack Baylissa för att berätta för mig om och om igen att tänka och säga att jag höll på att återhämta. Jag minns frågar er hur kan jag säga att jag är healing när jag är så mycket smärta och du försiktigt insisterade jag var. Jag sa att påståendena och de höll mig ganska hoppfull. Tjej din en ängel.

  Jag sayin farväl med dessa ord av uppmuntran: När det känns som de symtom brukar ge dig en paus hålla förtroendefullt, fortsätta hoppas, hålla modig eftersom detta sh ** en dag tar slut. Leta efter anledningar att le, leta efter saker att vara tacksam över, ge en hjälpande hand när du kan, håll dig borta från negativa människor, håll dig borta från piller, alkohol, analysera. Överdriv inte någonting. Det här går bort. Det kommer en tid när vi läka. Jag är härifrån och från att leva mitt liv. Baylissa din fantastiska! TACK

 7. admin säger:

  Alan,

  Tack för din fråga och för era vänliga ord av uppmuntran till dem som under avvänjningen. Benzo återkallelse innebär många utmaningar för nära och kära också, så vi förstår vad ni måste gå igenom. Som svar på din fråga: du kan hitta forum nyttigt - det kommer fler liknande omständigheter. Här är sidan med länkar till forum.

  http://recovery-road.org/information/forums-fora/

  Det finns också viss information för familjemedlemmar på denna sida:

  http://recovery-road.org/for-caregivers/family/

  Vi önskar dig allt gott

 8. Jess säger:

  "Livet är inte så orättvist, egentligen. I varje test som det sänder oss finns en möjlighet. "-Giacomo Campiotti

  Jag vet att något gott kommer ur denna situation. Jag kan inte säga vad det är ännu men tiden utvisa. Jag kommer att klamra sig fast vid hoppet och hålla förtroendefulla.

 9. Alan säger:

  Finns det något ställe där ute jag kan hitta en stödgrupp för de klara en nära anhörig går igenom Bens WD processen?? Jag har ingen att prata med och vill så mycket mer att förstå och att bättre kunna stödja min fru ... Snälla någon hjälp skulle vara mycket uppskattat, och till er alla att gå igenom din egen kamp kom ihåg det blir bättre ... Vägen är vad du gör det och ingenting har så stor kontroll som att ställa ditt öde för dig ... Jag skickar dig all stöd och styrka ...

 10. Chris säger:

  "Varje dag, på alla sätt, jag blir bättre och bättre." :-)

 11. Ricardo säger:

  Detta har varit en lång mardröm för mig. tog Ativan i många år sluta cold turkey .. tillbakadragande under fler år än du kan föreställa dig .. ibland okej ibland flammar upp. ibland förbättra ibland kändes värre än när jag bara sluta. Jag gav aldrig upp på healing. hade bra tid inga symptom för ett par år sedan symtomen tillbaka full blåsa. Nu symptom borta igen. eftersom det inte blir bättre direkt betyder inte det kommer inte bli bättre alls. bens tillbakadragande kan bli slagna även om det tar många, många år. Jag vet mycket healing är mitt öde. Jag måste hålla hoppet går. healing till er alla.

 12. Kfz Versicherung Vergleich säger:

  förra veckan vår grupp hade en liknande diskussion om det här ämnet och du peka på något vi inte har ännu, tack.

  - Kris

 13. Heather säger:

  "Ta första steget i tro. Du behöver inte se hela trappan, bara ta det första steget. "
  ~ Martin Luther King, Jr

 14. Nona säger:

  Jag kan se, jag kan stå, jag kan gå, jag kan äta lite, kan jag sova lite, kan jag prata, jag lever, jag har mycket att vara tacksamma för.

 15. Pharmk859 säger:

  Hej! intressant site!

 16. Chris säger:

  "De två mäktigaste krigare är tålamod och tid." Leo Tolstoy

 17. BenzoSurvivor säger:

  Jag andas sakta och talar om mig själv att jag är helande. Jag kommer att se tillbaka på denna tid och le för att jag gjorde det!

 18. Ruth säger:

  Jag är bara 20 dagar från min Bens - Jag är så glad att ha funnit denna webbplats. Jag lider mer än jag visste var möjligt. Jag hoppas att få lite uppmuntran och tröst från meddelanden som jag läser här. Detta är en sådan svår tid, men när jag ser att andra kan göra det, det ger mig hopp.

 19. Heather säger:

  En liten bekräftelse att påminna oss att vi ständigt är helande, kan vi inte se det med våra ögon, men det händer!
  Han som skapar också återskapar.
  Jag är återskapas nu.
  Livskraften fyller mig till bristningsgränsen.
  Jag är bra, frisk, stark.
  Jag tackar Gud, min skapare, min Re-skapare.
  Hälsa, kraft, energi, har kommit till mig.
  Tack. Tack. Tack.

 20. BenzoSurvivor säger:

  "Om du ringer dina bekymmer erfarenheter, och kom ihåg att varje erfarenhet utvecklar vissa latenta kraft inom dig, kommer du att växa kraftigt och glad, men ogynnsamma dina omständigheter kan tyckas vara."

  John Heywood

 21. Thankful säger:

  Tja, tänk dig att du kommit bort din benzos och du vet inte vad i tusan namn är på gång och du hittar denna fantastiska hemsida! Ungefär lika bra som det blir. Detta är bra. Tack !!!!!!

 22. Chris säger:

  Jag kan inte tänka nu så jag kommer gå och lägga sig och drömma om hur livet kommer att bli när jag återhämta sig. Jag är tacksam för min läkning.

 23. I'masurvivor säger:

  Jag känner mig lycklig att jag äntligen håller på att förlora vikt. Det har varit en lång väg och jag nästan gav upp på att leta något i närheten av hur jag gjorde innan benso. Min bens mage är på väg och min matsmältning förbättras. :-) Att göra en glad dans!!

 24. Chris säger:

  Idag är jag tacksam för min syn eftersom jag kan läsa, titta på TV och se omsorg och berörda ser i ansiktet på dem som älskar mig. :-)

 25. Judy säger:

  Al,

  Jag läste din kommentar i dag. Jag skulle mycket gärna vilja veta mer om din framgång! Finns det något vi kan komma i kontakt? Tveka inte att kontakta mig på JESurfing24@yahoo.com .

  Jag skulle uppskatta det! Kämpar med nedtrappning av Klonopin. Ner till 0,875 MGS. Efter att ha hemsk brännande, stickande, vibrationer, klämmande, etc. i min rygg. Verkar inte kunna komma under 0,875 MGS.

  Hoppas att höra från dig!

  Tack!

  Judy

 26. Al säger:

  Jag led med hemska symtom i över 4 år och jag nästan gav upp. Jag slutade cold turkey av Xanax, Valium och Efexor och hade hemska tvångstankar, parnoia, den sveda och smärta var en mardröm eftersom jag hade det hela min kropp, mardröm huvudet smärtor som var värre, muskelryckningar, elchocker, matsmältningsproblem Jag kan namnet inte alla symptom på grund hade ca 80 i alla och de var mycket intensiv. Jag var sängliggande en del av tiden och huset på väg till resten av tiden. Jag hade inte fönstren som vissa människor gör, det var fan 24 / 7.

  Jag kom hit för att berätta folk där ute som du aldrig får ge upp. Om jag botade någon kan. Jag har försökt kosttillskott, gröna drinkar och andra saker men de hjälpte inte och jag tror gjorde mig sämre. Jag fastnade för en mild diet, inga vitaminer, ingen alkohol, inget koffein och inget socker. Dessa saker rev upp systemet så om du är på ett dåligt sätt som om jag var inte ta dem.

  Jag har inte haft några symtom i flera månader nu. Jag känner mig 100% återvunnet och det är en härlig känsla! hänga där. Ge inte upp, ge inte upp, ge inte upp.

  Al

 27. Judy säger:

  Kära Baylissa,

  Jag upptäckte just att du har en ny webbplats! Det är vackert! Så mycket har hänt för du skapade den ursprungliga webbplatsen inte har det? Jag är så glad för dig.

  Jag kommer aldrig att glömma det stöd som du (och din tidigare webbplatsen) förutsatt mig under dagarna i mitt kall-Turkiet. Jag har tidigare sagt, men jag säger det igen: jag kunde inte ha fått igenom dessa dagar utan att du skriver till mig, utan den information som du hade på din webbplats.

  Jag hoppas att miljontals människor upptäcka din webbplats! Miljoner kommer att kunna återhämta sig, på grund av alla dina ansträngningar.

  Hur stor denna måste känna, för att kunna hjälpa så många "benso" drabbade.

  Jag hoppas också, att många läkare och annan medicinsk personal, tillgång till denna webbplats så att de också kan lära sig och lära sig sanningen!

  Gud välsigne er för allt ni har gjort för att hela dig själv och allt du har gjort för att ge helande till andra.

  Uppriktigt,

  Judy

 28. BenzoNoMore säger:

  Idag kommer jag att vara försiktig med mig själv. Jag kommer att göra bara vad som känns bekvämt. Jag kommer att sköta mig själv och behandla mig på ett speciellt sätt. Jag kommer att påminna mig själv att jag är helande.

 29. benzosurvivor säger:

  Av alla sjukdomar som en varar, HOPE är ett billigt och universellt botemedel.

  ~ Abraham Cowley

 30. admin säger:

  Laura, jag är så ledsen att höra att du har dessa symtom. Allt du har beskrivit är typiska för tillbakadragande. Att vara på en benso längre än 2 till 4 veckor är klassad som lång sikt och därför kan dessa symtom måste upplevas. Ska du inte ge upp hoppet. :-) Många som har haft dessa symtom är mycket, mycket bättre nu. Om de som helade kom tillbaka att dela sina berättelser du skulle tycka att tusentals innan du har haft dessa intensiva symptom och är nu frisk igen. Det är inte ovanligt att symptomen att ta längre tid än 3 månader kvar, så snälla ge ditt nervsystem mer tid att läka. Försök att inte panik och bara andas in i ögonblicket. Det bästa sättet är att acceptera symptom och ta saker en dag i taget. Fokusera på det positiva berättelser. Du kommer att göra det genom denna.

 31. Laura säger:

  Jag letar efter hopp och inspiration ...

  (E redigerad av Admin)

 32. Vi säger:

  Jag hittade Baylissa och hennes ursprungliga hemsida nästan 3 år sedan. Jag var på mitt andra eller tredje månaden i akut WD vid den tidpunkten. Jag hade en myriad av akut, obeveklig symtom för 9 månader och jag inte (kunde inte) lämna mitt hus under den tiden. Jag var livrädd.

  Jag satte nästan alla Baylissa förslag i praktiken, även när jag inte tror att de arbetade. Jag minns att hon sa "affirmationer har några negativa biverkningar." Och jag tänkte: Vad har jag att förlora? Den hjälp, stöd och förslag på hennes hemsida och i hennes bok fick mig genom den svåraste tiden i mitt liv.

  Jag passerade bara 3 års märke mitt benso fri-årsjubileum. Min helande var långsam och jag tillskriver det till en cold turkey WD. Jag påstår inte det till någon. Jag trodde jag var annorlunda och att jag kunde göra detta WD sak själv. Jag hade fel.

  Jag kände mig mycket bättre W / intermittent symtom efter 15 månader. Jag var ute i världen och bland de levande. Jag visste varje gång jag upplevt ett symptom det var min kropp och min hjärna healing. Jag har inte matas in i rädsla, använde jag en bekräftelse eller någon diafragma andning och meditation, och jag kunde leva livet, även med några ganska skrämmande symtom. Jag har fortfarande lindriga symptom, men de är mycket färre och längre ifrån varandra än någonsin tidigare. Jag vet att jag en dag kommer att vara fullständigt helade.

  Tack Baylissa för all din hjälp, hopp och mod att lägga till din erfarenhet för att hjälpa andra. Du har berört mitt liv till det bättre.

 33. Dan säger:

  Jag kom hit för att kolla in den nya hemsidan och tänkte att jag skulle släppa en rad av uppmuntran till de av er fortfarande healing. Jag visste inte att jag skulle känna så här bra igen. Ativan i 11 år och mitt utträde kändes som om det aldrig skulle ta slut. Jag räknade mer än 80 symtom. 4 och ett halvt år bort och jag känner mig bra. Jag tar inte någon medicin och ta hand om min kropp bättre än jag brukade. livet är mycket bättre och ingen ångest. hänga där. du kommer att återhämta sig.

 34. Rod säger:

  Jag trodde aldrig att jag skulle läka men det gjorde jag. Jag är 95% läkt, de övriga 5% vänster är Tinnitus och några hjärna dimma, jag tupplur när min kropp säger tupplur, jag kunde inte lämna huset för 2 år, jag är på min 3: e året nu och jag lämnar hus varje dag och skur. Du måste lita på, jag vet att det är svårt att göra
  men du kan göra det. Du kommer att återhämta sig. Säg till dig själv, kommer jag att återhämta sig. 3 år Ativan gratis! Mycket kärlek till er alla. Rod.
  PS kärlek till dig Baylissa Du är min # 1 Angel.

 35. Fran säger:

  Jag gav upp hoppet som en av mina symtom tycktes aldrig gå bort. Jag vaknade i morse och det är mycket, mycket bättre. Jag är glad, lycklig, lycklig. Önskar oss alla healing.

 36. benzosurvivor säger:

  Jag upptäcker en styrka i mig som jag aldrig visste att jag hade. Det känns bra. : -0

  "I djupet av vintern lärde jag mig äntligen att det fanns i mig en oövervinnerlig sommar."
  - Albert Camus

 37. Amy säger:

  "Healing krävs mod, och vi har alla mod, även om vi måste gräva lite för att hitta den."
  Tori Amos

 38. benzosurvivor säger:

  Om du är rädd, bara ropa och du hittar det inte är så ensamma där ute. - Joe Sugden

 39. Rhetta säger:

  Vet bara att vad du än gör, var du än är, din läkning sker och allt arbetar för din högsta goda!

 40. anna säger:

  Ibland kan jag inte hjälpa det. Jag galen när dag efter dag denna galenskap går. när min läkare säger att det inte kan återkallas Jag blir riktigt orolig. denna sajt gör mig lugn. Jag känner mig positiv nu. Jag kommer att få VIA DENNA!

 41. Mike säger:

  Glorius solsken idag. Ha det bra alla.
  ;-)

 42. Chris säger:

  Jag gillar detta citat för oss:

  "Healing tar tid. Trots stora framsteg inom medicinen, är den största delen av din återhämtning kan hänföras till den enorma helande kraft
  inom dig. Kroppen läker sig själv efter sin
  egen tidtabell - oroliga tankar skyndar aldrig återhämtning ".

  Criswell Freeman

 43. Amy säger:

  Låt ingenting stör dig.
  Låt ingenting skrämmer dig.
  Alla saker försvinna.
  Gud förändras aldrig.
  Det är med tålamod att
  Alla saker är klara.
  För dem som har Gud
  Ingenting saknas.
  Gud allena är tillräcklig.

 44. Baylissa säger:

  Mina vänner, vi förlorade alla citat och klichéer från den gamla sajten men jag är i färd med att sammanställa en ny sida med mer, samt positiva uttalanden. Under tiden här är några som jag minns:

  "Fall ner sju gånger, stå upp åtta."

  "Den längsta vägen varv."

  "Tiden läker."

  "Allt kommer bli bra i slutändan, om saker och ting inte är okej, det är inte slutet."

  "Det finns ett ljus i slutet av tunneln."

  "Bakom molnen solen skiner."

  "Ingen sjukdom varar i hundra år."

  "Snart detta kommer att bli ett minne blott."

  "En vägkrök är inte slutet på vägen om du inte gör de tur."

  "Mod är inte alltid rytande. Ibland mod är den lilla rösten i slutet av dagen som säger att jag ska försöka igen i morgon. ~ Mary Anne Radmacher

  "Livets svårigheter är att göra oss bättre, inte bitter."

  Och min mammas favorit: "Även detta skall passera."

  Idag är jag tacksam för att mitt minne sooooo mycket förbättras! : D: D: D

 45. Chris säger:

  Idag är skrämmande. Mina symtom är intensiv och jag känner mig inte rätt utan en röst i mitt huvud fortsätter att berätta att jag tänker bli okej. Jag lyssnar och förtroendefullt och hoppas och be och ju mer jag att ju mer jag känner att jag kommer att bli mycket mycket bra. Last Christmas Baylissa sa åt mig att fortsätta leta till solen och alla skuggor faller bakom mig. Detta är vad jag gör idag. För alla oss ändå helande vi kommer dit en dag.

 46. BenzoNoMore säger:

  Min käre make är en fantastisk kille! Jag har varit som en zombie under denna mardröm och han är mycket stödjande. Jag vill bara uttrycka min uppskattning för hans kärlek och omsorg. Han är min ängel. :-)

 47. Heather säger:

  Jag är tacksam till Gud för att få mig genom en dag i taget.
  Jag är tacksam mot Baylissa för hennes energi, ljus och positivitet genom hennes bok och skapelser webben.
  Jag är tacksam att jag har kunnat delta i mer av livets aktiviteter.
  Jag är tacksam att jag kan be för er båda att du kommer att stärkas och helade.

 48. admin säger:

  Vi får aldrig några mer än vi kan hantera. Just när du tror att du inte har mer styrka eller mod att klara, du hittar extra reserver från någonstans. Håll hoppet vid liv och lita på att din återhämtning utspelas i det sätt som passar just dig! Jag ser dig levande, FRISK & hela ♥ ♥ ♥.

 49. Elizabeth säger:

  I morse min 8 år gamla höll min hand och såg på mig. Hon berättade jag kommer att bli bättre eftersom hon bad svårt för mamma att bli bättre och bli som förut. :-) Jag var tvungen att hålla tillbaka tårarna men i mitt hjärta visste jag hennes böner kommer att besvaras.

 50. Rhetta säger:

  Denna webbplats är den mest kompletta, informativ och påhittig sajt som jag har hittat i min bens erfarenhet. Det ger mig mycket hopp och stöd att hantera situationen. Tack för att du leder mig på denna väg till återhämtning!

 51. Amy säger:

  Jag kände mig väldigt ner idag. Orolig för mina symptom att jag slutat arbeta och behöver gå tillbaka. Jag var mycket, mycket ledsen och rädd för att förlora mitt hem allt mitt huvud var Spinnin. Jag lyssnade på din podcast om positve prata och jag försökte göra det. Jag känner det annorlunda nu mer optamistic. thanx Jag kommer att lyssna varje dag. :-)

 52. Jay säger:

  Nu off Ativan pågår 4 ytears. Mitt utträde var en ngihtmare. Nu är oftast över och jag mår bra för det mesta. Ge aldrig upp. Aldrig tror att du inte är helande. Tänker positivt även när det känns som att du kommer att dö! Du har måste gå igenom den för att komma ur det och du kommer få ut av det. Keep the Faith. Jay

 53. kittenmittens säger:

  Jag är mycket glad över att ha funnit denna sida, är det mycket upplyftande

 54. Libby säger:

  Jag känner mig mycket bättre idag. Jag märker mitt huvud värk och domningar är inte så illa som senaste månaderna. Äntligen kan jag se ljuset i slutet av tunneln. :)

 55. benzohead säger:

  min lyckliga tyckte bra som har hänt mig idag är den nya webbplatsen. fortfarande har en lotta symptomsbut så mycket bra grejer här. Idag är jag fast vid hoppet om en fullständig återhämtning. Jag är tacksam att jag har mitt forum, den här webbplatsen och mina vänner bens att prata med. och hey, solen skiner fortfarande. lol

 56. Chris säger:

  Din nya hemsida är fantastiskt! Jag älskar det. Tack!

Dela dina tankar ...

Verification Required

Oavsett var du befinner dig längs din återhämtning resa, alltid lita på att du är helande. Håll berättar själv att, "Även detta skall passera."
Uppdatera
"Benzo-Wise: En återhämtning Companion" av Bliss (Baylissa) har Johns hedrats som en prisbelönt Finalist i Missbruk / Återvinning kategorin "Bästa böcker 2010" Awards. Besök gärna vår "Publications" för mer information.
Översätt
English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flag
French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flag
Czech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flag
Swedish flagNorwegian flagFilipino flagIndonesian flagThai flagTurkish flagHungarian flag
Teckenstorlek
Klicka på knapparna för att ändra teckenstorlek.

Varning: Inget på denna webbplats är en ersättning för rådgivning, diagnos eller behandling från läkare eller sjuksköterska. Återhämtning Road tar inget ansvar för förluster, skada eller kostnad som direkt eller indirekt av åtgärder som vidtagits som en följd av informationen här.
Copyright 2010 Recovery Road. Med ensamrätt.