Vi tar gjerne imot kommentarer

Skrevet i: Community | 59 Comments »

Du er invitert til å dele dine tanker på denne siden. I tråd med vårt tema om håp og gjenvinning og å sikre at du forlater føler deg bedre snarere enn som om du har mottatt en mega dose av "la oss komme deprimert 'piller, ber vi om at du skriver om de positive aspektene av restitusjonsprosessen. Du kan skrive så mye eller så lite du vil om noen fremskritt du gjør, eller en positiv setning, et sitat eller noe som andre kan finne oppmuntrende.

På denne måten diskusjonsforumet blir så oppløftende, noen har en utfordrende dag kan stikke innom og la følelsen forynget og optimistisk.

Aksje og nyt:
 • Print
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites


59 Responses to "Vi tar gjerne imot kommentarer"

 1. val sier:

  Dette er en epost fra en gjenopprettet BZ venn av meg:

  "Hver gang vi har en nedgangskonjunktur det føles som det verste ... gjør alltid oss å miste håpet ... alltid føles fast, det er naturen av dyret ... ... tror ikke det eller kjøpe seg inn i den. Det er bare hjernen vår kropp på pause, prøver å helbrede og lade batteriene .... Healing er smertefullt .... Dette er bare en midlertidig det vil passere.

  Ikke miste håpet!
  Ikke gi opp! "

  (Takk Val - du er en Earth Angel. :-) )

 2. Libby sier:

  Jeg kan føle meg hjernen healing selv om symptomene er her fortsatt. Jeg vil aldri gi opp håpet om min tilfriskning. Jeg fullt forvente å bli helbredet, og jeg vil føle slik til mine symptomer går. Ingenting kommer til å gjøre meg miste håp eller tro. Jeg fortjener å være frisk og jeg godtar denne sannheten. Jeg vet min helbredelse finner sted. Dette Thanksgiving Jeg er takknemlig og mest av alt er jeg takknemlig for min helse.

 3. Davids sier:

  Jeg er 37 måneder av ac / t. Jeg er fortsatt så elendig. Dette er relenting. Brain tåke, hode smerter, angst, søvnløshet, derealisasjon, dizzines, tretthet. Noen ord av håp fra noen så langt ut og helbredet? Takk!

  Response:

  David, er vi veldig lei for å høre at ting er fortsatt dårlig for deg ved 37 måneder av. Alle symptomene du beskriver er typisk for tilbaketrekning og ja, kan dette skje selv på scenen, så prøv å ikke gi opp håpet. Vi vet det kan være nedslående og frustrerende å måtte takle vedvarende symptomer men ha tillit til at til tross for dette, er du frisk skjer (fordi den er! :-) ). Prøv å gjøre hva du vet hjelper deg å takle - kanskje ved hjelp av en pusteteknikk eller snakke positivt til deg selv, unngå stimulerende midler og over-utøver selv, og ser etter deg godt. Som du vet, er uttak midlertidig - det er bare at for noen mennesker kan det vare lenger enn andre. Men dette betyr ikke at du ikke vil gro. Det betyr bare at nervesystemet trenger mer tid til å gro. Så, grave dypt ned for mer tålmodighet og holde tro ... håper ... vite .. at dette også skal passere.

 4. Cindy sier:

  Jeg klarte å komme seg i 1999 med kjærlighet og støtte fra en naturopathic utøver. En av de første tingene jeg gjorde for å hjelpe reversere min repeterende negative "jeg aldri kommer til å bli frisk" tenkning, var å skrive på dusinvis av kartotekkort, JEG ER HEALING, og legg dem over hele huset mitt. Overalt øynene mine landet jeg ble minnet om at jeg var helbredelse, og lenge før, alle mine benzo symptomer helbredet. Tro det, og du også vil se det.

  Velsignelser, kjærlighet og oppmuntring til alle dere som dere fortsetter nedover veien til total utvinning.

 5. Anon sier:

  "Courage ikke alltid brøle. Noen ganger mot er den rolige stemmen på slutten av dagen sa, "Jeg vil prøve igjen i morgen." MARadmacher

 6. Bliss sier:

  "Ikke forventer problemer eller bekymre seg om hva som kan aldri skje. Hold i sollys. "~ Benjamin Franklin

  Kjære venner, Vennligst ikke bekymre deg for hva som kan aldri skje. Mange av dere har skrevet til å uttrykke dine bekymringer angående siste benzo nyheter. Ikke bekymre deg, ikke bekymre deg, ikke bekymre deg! Regner ikke med det verste! Vårt lobbyister må fokusere på de mest ekstreme tilfellene og problemstillinger for å sette en stopper for benzo galskapen. Det er nødvendig og sårt tiltrengt, og vi er takknemlige.

  I mellomtiden tilbake på Benzo Ranch, må vi holde i sollyset! Realiteten er at bekymringsfullt ikke forhindrer at noe skjer. I stedet øker den angst og forsterker symptomene. Så, holde fokus på å være godt, på utvinning, på alle ting positive og av lyset. Tålmodighet, mot, håp og aksept vil lede deg på denne reisen. Dette også, SKAL PASS ...

 7. admin sier:

  Uansett hva du kan være å måtte takle i dag, holde stole på at DU ER HEALING.

  Selv om du har plager psykiske eller fysiske symptomer, holde stole på at DU ER HEALING.

  Selv om du har lest urovekkende historier som gjør tvil du at du vil fullt igjen, holde stole på at DU ER HEALING.

  Selv om du ikke kan se lyset i enden av reisen, holde stole på at DU ER HEALING.

  Uansett hva som i dag bringer deg, holde tillitsfull, grave dypt ned i denne brønn av mot at du kanskje ikke engang vet du har, og holde HÅP ALIVE.

  Vet at også dette, SKAL PASS ...

  Sende Lys og tanker om Wellness til alle,
  ~ Bliss

 8. Jules sier:

  @ Benzonomore ... meg også! de fleste av mine symptomer er borte og jeg var redd for å si, men jeg dont tror deres kommer tilbake dens blitt 15 uker. Jeg er i sjokk, men veldig glad også. lindring og nå jeg dont vite hva å gjøre med meg selv. :-) awesome

 9. BenzoNoMore sier:

  Endelig lyset er her! Kan ikke tro mer enn 4 år med tortur med hodet vondt som det var splittet i to, skyting smerter, blir følelsen av hodet mitt saget, vibrasjoner, uutholdelig smerte borte !!!!!! WAHEY! Det meste stoppet i juni, men ønsket ikke å Jinx det ved å si noe. TBH Jeg forventet det å komme tilbake. Nå er måneder siden jeg hadde et symptom. Etter fire år kan jeg sove igjen. Jeg er ved siden av meg selv HAPPY. Takk Baylissa for å fortelle meg om og om igjen for å tenke og si at jeg var utvinne. Jeg husker jeg spurte deg hvordan kan jeg si jeg er healing når jeg er i så mye smerte, og du forsiktig insisterte jeg var. Jeg sa at affirmasjoner og de holdt meg ganske håpefull. Jenta din en engel.

  Jeg Sier farvel med disse ordene til oppmuntring: Når det føles som at symptomene wont gi deg en pause holde tillitsfull, holde håpet, holde modig fordi denne sh ** en dag stopper. Se etter grunner til å smile, se etter ting å være takknemlig om, gi en hjelpende hånd når du kan, holde deg unna negative mennesker, holde seg unna piller, alkohol, analysere. Ikke overdriv noe. Denne ting går unna. Det kommer en tid når vi gror. Jeg stikker og av å leve livet mitt. Baylissa dine fantastiske! Enn

 10. admin sier:

  Alan,

  Takk for søket ditt og for din type oppmuntrende ord til de i tilbaketrekning. Benzo tilbaketrekking stiller mange utfordringer for kjære også, så vi setter pris på det du må gå gjennom. Som svar på spørsmålet ditt: du kan finne nyttige fora - vil det være andre med lignende omstendigheter. Her er siden med linker til forumet.

  http://recovery-road.org/information/forums-fora/

  Dessuten, det er noe informasjon for familiemedlemmer på denne siden:

  http://recovery-road.org/for-caregivers/family/

  Ønsker dere alle det aller beste

 11. Jess sier:

  "Livet er ikke det urettferdig, egentlig. I hver test at den sender oss det er en mulighet. "-Giacomo Campiotti

  Jeg vet at noe godt kommer ut av denne situasjonen. Jeg kan ikke si hva det er ennå, men tiden vil vise. Jeg vil klamre seg til håpet og holde tillitsfulle.

 12. Alan sier:

  Er det noe sted der ute jeg kan finne en støttegruppe for dem å mestre en elsket en går gjennom Benzo WD prosessen? Jeg har ingen å snakke med og ønsker så mye mer å forstå og kunne bedre støtte min kone ... Vennligst noen hjelpe ville være verdsatt, og til dere alle går gjennom dine egne kamper må du huske det blir bedre ... Vegen er hva du gjør av det, og ingenting har så mye kontroll som å sette din skjebne for deg ... Jeg sender deg all støtte og styrke ...

 13. Chris sier:

  "Hver dag, på alle måter, får jeg bedre og bedre." :-)

 14. Ricardo sier:

  dette har vært en lang mareritt for meg. tok ativan i mange år sluttet cold turkey .. uttak i flere år enn du kan forestille deg .. noen ganger greit noen ganger blusse opp. noen ganger bedre noen ganger føltes verre enn da jeg bare slutte. Jeg ga aldri opp på healing. hadde det moro uten symptomer i et par år da symptomene kom tilbake full blås. Nå symptomene borte igjen. fordi den ikke får bedre med en gang betyr ikke at det ikke vil bli bedre i det hele tatt. benzo uttak kan bli slått selv om det tar mange, mange år. jeg vet full helbredelse er min skjebne. jeg må holde håpet å gå. healing til dere alle.

 15. Kfz Versicherung vergleich sier:

  forrige uke vår gruppe hadde en lignende diskusjon om dette emnet og du peker ut noe vi ikke har dekket ennå, takk.

  - Kris

 16. Heather sier:

  "Ta det første skrittet i tro. Du trenger ikke å se hele trappen, bare ta det første skrittet. "
  ~ Martin Luther King, Jr

 17. Nona sier:

  Jeg kan se, jeg kan stå, jeg kan gå, jeg kan spise litt, kan jeg sove litt, kan jeg snakke, jeg er i live, har jeg mye å være takknemlig for.

 18. Pharmk859 sier:

  Hei! interessant område!

 19. Chris sier:

  "De to kraftigste krigere er tålmodighet og tid." Leo Tolstoj

 20. BenzoSurvivor sier:

  Jeg puster sakte og fortelle meg selv at jeg er helbredelse. Jeg vil se tilbake på denne tiden og smile fordi jeg gjorde det!

 21. Ruth sier:

  Jeg er bare 20 dager av meg Benzo - jeg er så glad for å ha funnet denne siden. Jeg lider mer enn jeg visste var mulig. Jeg håper å få litt oppmuntring og trøst i meldingene jeg leste her. Dette er en så vanskelig tid, men når jeg ser at andre kan gjøre det, det gir meg håp.

 22. Heather sier:

  En liten forsikring å minne oss om at vi stadig healing, kan vi ikke se det med våre øyne, men det skjer!
  Han som skaper også re-skaper.
  Jeg blir opprettet på nytt nå.
  Livskraften er fyller meg til randen.
  Jeg er godt, sunt, sterk.
  Jeg takker Gud, min Skaper, min Re-skaperen.
  Helse, vigor, energi, har kommet til meg.
  Takk. Takk. Takk.

 23. BenzoSurvivor sier:

  "Hvis du vil ringe dine problemer opplevelser, og husk at hver erfaring utvikler en latent kraft inne i deg, vil du vokse energisk og glad, men uheldige omstendighetene kan virke å være."

  John Heywood

 24. Thankful sier:

  Vel, forestill deg at du har kommet frem dine benzos og du ikke vet hva i blusser navn som skjer, og du finner denne fantastiske nettsiden! Omtrent like bra som det blir. Dette er flott. Takk !!!!!!

 25. Chris sier:

  Jeg kan ikke tenke nå så vil jeg gå legge seg ned og drømme om hvordan livet vil bli når jeg komme. Jeg er takknemlig for healing min.

 26. I'masurvivor sier:

  Jeg føler meg lykkelig at jeg endelig å miste vekt. Det har vært en lang vei og jeg nesten ga opp på jakt noe nær hvordan jeg gjorde før benzo. Min benzo magen kommer og min fordøyelsen blir bedre. :-) Å gjøre en lykkelig dans!!

 27. Chris sier:

  I dag er jeg takknemlig for synet mitt, fordi jeg kan lese, se tv og se den omsorgsfulle og opptatt ser på ansiktene til dem som elsker meg. :-)

 28. Judy sier:

  Al,

  Jeg leste kommentaren din i dag. Jeg ville, veldig mye, liker å lære mer om din suksess! Er der allikevel vi kan komme i kontakt? Ta gjerne kontakt med meg på JESurfing24@yahoo.com .

  Jeg vil sette pris det! Sliter med nedtrapping av Klonopin. Ned til 0.875 MGS. Etter å ha heslig brennende, stikkende, vibrasjoner, klemming, etc. i min korsryggen. Kan ikke ut til å komme under 0.875 MGS.

  Håper å høre fra deg!

  Takk!

  Judy

 29. Al sier:

  Jeg led med forferdelige symptomer i over 4 år og jeg nesten ga opp. jeg sluttet cold turkey av Xanax, valium og effexor og hadde forferdelige tvangstanker, parnoia, den brennende og smertene var et mareritt fordi jeg hadde det over hele kroppen min, mareritt hode smerter som var verre, muskelspasmer, elektriske sjokk, fordøyelsesproblemer , kan jeg ikke navngi alle symptomer fordi hadde ca 80 i alt, og de var veldig intense. Jeg var sengeliggende noen av tid og huset bundet for resten av tiden. Jeg hadde ikke vinduer som noen mennesker gjør, det var helvete 24 / 7.

  Jeg kom her for å fortelle dere foreldre der ute som du aldri må gi opp. Hvis jeg helbredet noen kan. Jeg ville prøve kosttilskudd, grønne drinker og andre ting, men de hjalp ikke og jeg tror gjorde meg verre. Jeg stakk til et tørt kosthold, ingen vitaminer, ikke alkohol, ikke koffein og ikke sukker. Disse tingene rev opp systemet slik hvis du er på en dårlig måte liker jeg var ikke ta dem.

  Jeg har ikke hatt noen symptomer i flere måneder nå. Jeg føler meg 100% frisk og det er en fantastisk følelse! henger der inne. ikke gi opp, ikke gi opp, ikke gi opp.

  Al

 30. Judy sier:

  Kjære Baylissa,

  Jeg har nettopp oppdaget at du har et nytt nettsted! Det er vakkert! Så mye har skjedd for du opprettet opprinnelige nettstedet, ikke har det? Jeg er så glad for deg.

  Jeg vil aldri glemme den støtten dere, (og din opprinnelige sted) ga meg i løpet av dagene av mitt kalde-kalkun. Jeg har fortalt deg før, men jeg sier det igjen: Jeg kunne ikke ha fått gjennom disse dager uten å skrive til meg, uten at den informasjonen som du hadde på nettstedet ditt.

  Jeg håper at millioner av mennesker oppdager nettstedet ditt! Millioner vil være i stand til å komme seg, på grunn av alle dine anstrengelser.

  Hvor stor denne må føle, å kunne hjelpe så mange "benzo" lider.

  Jeg håper, i tillegg til at mange leger og andre medisinske fagfolk, tilgang til dette nettstedet, slik at de også kan lære og lære sannheten!

  Gud velsigne dere for alt dere har gjort for å helbrede deg selv og alt du har gjort for å bringe helbredelse til andre.

  Mest oppriktig,

  Judy

 31. BenzoNoMore sier:

  I dag vil jeg være forsiktig med meg selv. Jeg vil gjøre bare det som føles behagelig. Jeg vil se etter meg og behandle meg selv på en spesiell måte. Jeg vil minne meg selv at jeg er helbredelse.

 32. benzosurvivor sier:

  Av alle onder at man holder ut, HOPE er en billig og universell kur.

  ~ Abraham Cowley

 33. admin sier:

  Laura, jeg er så lei å høre at du har disse symptomene. Alt du har beskrevet er typiske for tilbaketrekking. Å være på en benzo for lengre enn 2 til 4 uker er klassifisert som langsiktig, og derfor kan disse symptomene oppleves. Vennligst ikke gi opp håpet. :-) Mange som har hatt disse symptomene er mye, mye bedre nå. Hvis de som helbredet kom tilbake for å dele sine historier du vil finne at flere tusen før du har hatt disse intense symptomer og er nå frisk igjen. Det er ikke uvanlig at symptomene til å ta lengre tid enn 3 måneder igjen, så vennligst gi nervesystemet mer tid til å gro. Prøv ikke å få panikk og bare puster inn i øyeblikket. Den beste måten er å akseptere symptomene og ta ting én dag av gangen. Fokuser på de positive historiene. Du vil gjøre det gjennom denne.

 34. Laura sier:

  Jeg leter etter håp og inspirasjon ...

  (E redigert av Admin)

 35. Vi sier:

  Jeg fant Baylissa og hennes opprinnelige nettsiden nesten 3 år siden. Jeg var i mitt andre eller tredje måned for akutt WD på den tiden. Jeg hadde en myriade av akutte, ubønnhørlig symptomer i 9 måneder og jeg hadde ikke (kunne ikke) forlate huset mitt i denne perioden. Jeg var livredd.

  Jeg satte nesten alle Baylissa forslag ut i livet, selv når jeg ikke tror de arbeidet. Jeg kan huske henne og sa "Affirmations har ingen negative bivirkninger." Og jeg tenkte: Hva har jeg å tape? Hjelp, støtte og forslag på nettsiden hennes, og i hennes bok fikk meg gjennom den vanskeligste tiden i mitt liv.

  Jeg har nettopp passert tre år mark av mine Benzo gratis jubileum. Min healing var tregt og jeg attributt som til kald kalkun WD. Jeg vil ikke foreslå det til noen. Jeg trodde jeg var annerledes og at jeg kunne gjøre dette WD ting av meg selv. Jeg tok feil.

  Jeg følte meg mye bedre m / intermitterende symptomer etter 15 måneder. Jeg var ute i verden og blant de levende. Jeg kjente hver gang jeg opplevde et symptom det var kroppen min og hjernen min helbredelse. Jeg gjorde ikke inn i frykt, brukte jeg en bekreftelse eller noen pusting med magen, eller meditasjon, og jeg var i stand til å leve livet, selv med noen ganske skumle symptomer. Jeg har fortsatt milde symptomer, men de er mye færre og lenger fra hverandre enn noen gang før. Jeg vet en dag vil jeg bli helt helbredet.

  Takk Baylissa for all hjelp, håp og mot til å legge inn din erfaring til å hjelpe andre. Du har rørt mitt liv til det bedre.

 36. Dan sier:

  Jeg kom hit for å sjekke ut den nye nettsiden og tenkte jeg skulle slippe en linje av oppmuntring til de av dere fortsatt healing. Jeg har aldri visste jeg ville føle det godt igjen. Ativan i 11 år og min tilbaketrekning føltes som det aldri ville ende. Jeg telte mer enn 80 symptomer. 4 og halvt år av og jeg føler stor. Jeg tar ingen meds og ta vare på kroppen min bedre enn jeg pleide. livet er mye bedre og ingen angst. henger der inne. du får tilbake.

 37. Rod sier:

  Jeg trodde aldri jeg ville gro, men jeg gjorde. Jeg er 95% helbredet, de andre 5% igjen er Tinnitus og noen hjerne tåke, lur jeg når kroppen min sier lur, kunne jeg ikke forlate huset for 2 år, er jeg på mitt tredje år nå og jeg forlater huset hver dag regn eller skinne. Du må stole på, jeg vet det er vanskelig å gjøre
  men du kan gjøre det. Du får tilbake. Fortell deg selv, vil jeg komme. 3 år Ativan gratis! Mye kjærlighet til dere alle. Rod.
  PS Elsker deg Baylissa Du er min # 1 Angel.

 38. Fran sier:

  Jeg ga opp håpet som en av mine symptomer syntes å være aldri gå bort. Jeg våknet i morges og det er mye, mye bedre. Jeg er glad, glad, lykkelig. Ønsker oss alle healing.

 39. benzosurvivor sier:

  Jeg oppdaget en styrke i meg som jeg ikke visste jeg hadde. Det føles godt. : -0

  "I dybden av vinteren endelig fikk jeg vite at det var i meg en uovervinnelig sommer."
  - Albert Camus

 40. Amy sier:

  "Healing krever mot, og vi alle har motet, selv om vi har grave litt for å finne det."
  Tori Amos

 41. benzosurvivor sier:

  Hvis du er redd, bare holler og du finner det ikke er så ensomt der ute. - Joe Sugden

 42. Rhetta sier:

  Bare vet at uansett hva du gjør, uansett hvor du er, din healing skjer og alle ting fungerer for ditt høyeste gode!

 43. anna sier:

  noen ganger jeg skrånende hjelpe den. jeg får panikk da dag etter dag denne galskapen går. når legen min sier det ikke kan være uttak jeg få virkelig bekymret. dette nettstedet gjør meg rolig. Jeg føler positiv nå. Jeg vil bli GJENNOM DETTE!

 44. Mike sier:

  Glorius solskinn i dag. Ha en god en alle.
  ;-)

 45. Chris sier:

  Jeg liker dette sitatet for oss:

  "Healing tar tid. Til tross for store fremskritt innen medisin, er den største del av utvinning din henføres til den enorme helbredende kraft
  inni deg. Kroppen helbreder seg selv i henhold til sine
  tidskjema - engstelige tanker aldri skynde rekreasjon ".

  Criswell Freeman

 46. Amy sier:

  La ingenting forstyrre deg.
  La ingenting skremme deg.
  Alle ting går unna.
  Gud forandrer seg aldri.
  Det er med tålmodighet at
  Alle ting er ferdig.
  For de som har Gud
  Ingenting mangler.
  Gud alene er tilstrekkelig.

 47. Baylissa sier:

  Mine venner, mistet vi alle sitater og klisjeer fra det gamle nettstedet, men jeg er i ferd med å utarbeide en ny side med mer, samt positive uttalelser. I mellomtiden, her er noen som jeg husker:

  "Fall ned sju ganger, stå opp åtte."

  "Den lengste veien går."

  "Tiden leger."

  "Alt vil bli bra til slutt, hvis ting ikke er greit, det er ikke slutt."

  "Det er lys i enden av tunnelen."

  "Bak skyene skinner solen."

  "Ingen sykdom varer hundre år."

  "Snart vil dette være et fjernt minne."

  "En bøy i veien er ikke slutten av veien med mindre du ikke klarer å få sving."

  "Courage ikke alltid brøle. Noen ganger mot er den lille stemmen på slutten av dagen som sier jeg skal prøve igjen i morgen. ~ Mary Anne Radmacher

  "De vanskeligheter i livet er ment å gjøre oss bedre, ikke bitter."

  Og min mammas favoritt: "Dette er for, skal passere."

  I dag er jeg takknemlig for at min hukommelse er sooooo mye bedre! : D: D: D

 48. Chris sier:

  I dag er skummelt. Mine symptomer er intense, og jeg føler ikke rett, men en stemme i hodet mitt holder forteller meg jeg kommer til å bli bra. Jeg lytter og tillitsfull og håper og ber, og jo mer jeg gjør det jo mer føler jeg at jeg kommer til å bli veldig veldig greit. Sist jul Baylissa ba meg om å holde utkikk til solen og alle skyggene faller bak meg. Dette er hva jeg gjør i dag. For alle oss fortsatt healing vi vil komme dit en dag.

 49. BenzoNoMore sier:

  Min DH er en fantastisk fyr! Jeg har vært som en zombie i løpet av dette marerittet, og han er veldig støttende. Jeg vil bare uttrykke min takknemlighet for hans kjærlighet og omsorg. Han er min engel. :-)

 50. Heather sier:

  Jeg er takknemlig til Gud for å komme meg gjennom en dag av gangen.
  Jeg er takknemlig for å Baylissa for sin energi, lys og positivitet gjennom sin bok og web kreasjoner.
  Jeg er takknemlig for at jeg har vært i stand til å delta i flere av livets aktiviteter.
  Jeg er takknemlig for at jeg kan be for hver av dere at du vil bli styrket og helbredet.

 51. admin sier:

  Vi er aldri gitt mer enn vi kan håndtere. Akkurat når du tror du har ikke mer krefter eller mot til å håndtere, finne deg ekstra reserver fra et sted. Hold håpet i live og holde stole på at utvinning er utspiller seg på den måten som er akkurat riktig for deg! Jeg ser deg levende, sunn og HELT ♥ ♥ ♥.

 52. Elizabeth sier:

  Denne morgenen min 8 år gamle holdt meg i hånden og så på meg. Hun fortalte Jeg kommer til å bli bedre fordi hun ba for mor å bli bedre og bli som før. :-) Jeg måtte holde tårene tilbake, men i mitt hjerte visste jeg hennes bønner vil bli besvart.

 53. Rhetta sier:

  Dette nettstedet er den mest komplette, informative og ressurssterk område som jeg har funnet i min benzo opplevelse. Det gir meg mye håp og støtte til å mestre. Takk for at du fører meg på denne bedringens vei!

 54. Amy sier:

  Jeg følte veldig ned i dag. Bekymret for mine symptomer fordi jeg sluttet å jobbe og trenger å komme tilbake. Jeg var veldig, veldig trist og redd for å miste hjemmet mitt alt hodet mitt var spinner. Jeg lyttet til podcast om positve snakke og jeg prøvde det. Jeg føler meg annerledes nå mer optamistic. thanx jeg vil høre hver dag. :-)

 55. Jay sier:

  Nå off ativan skjer 4 ytears. Min tilbaketrekning var en ngihtmare. Nå er det meste over, og jeg føler meg bra mesteparten av tiden. Aldri gi opp. Aldri tror du ikke healing. Tenker positivt selv når det føles som du skal dø! Du har må gå gjennom det å komme ut av det og du vil få ut av det. Hold tro. Jay

 56. kittenmittens sier:

  Jeg er veldig glad for å ha funnet denne siden, er det svært oppløftende

 57. Libby sier:

  Jeg føler en mye bedre dag. Jeg merker at hodet mitt smerter og nummenhet ikke så ille som siste månedene. Endelig kan jeg se lyset i enden av tunnelen. :)

 58. benzohead sier:

  min lykkelig trodde de gode ting som har skjedd med meg i dag er denne nye nettsiden. fortsatt har en Lotta symptomsbut så mye bra her. I dag er jeg klamrer seg til håpet om en full gjenoppretting. Jeg er takknemlig for at jeg har mitt forum, dette nettstedet og mine benzo venner å snakke med. og hei, er sola fortsatt skinner. lol

 59. Chris sier:

  Din nye hjemmeside er flott! Jeg elsker det. Takk!

Del dine tanker ...

Verification Required

Uansett hvor du er sammen din utvinning reisen, alltid stole på at du er healing. Hold fortelle deg selv at, «Denne også, skal passere."
Update
"Benzo-Wise: A Recovery Companion" av Bliss (Baylissa) Johns har blitt hedret som en prisbelønt Finalist i Avhengighet / Recovery kategorien "Best bøker 2010" Awards. Vennligst besøk vår "Publikasjoner" seksjonen for detaljer.
Oversett
English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flag
French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flag
Czech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flag
Swedish flagNorwegian flagFilipino flagIndonesian flagThai flagTurkish flagHungarian flag
Skriftstørrelse
Klikk på knappene for å endre skriftstørrelse.

Ansvarsfraskrivelse: Ingenting på dette nettstedet er en erstatning for råd, diagnose eller behandling fra en medisinsk faglig. Recovery Road tar ikke ansvar for eventuelle tap, skader eller utgifter som direkte eller indirekte fra tiltak som et resultat av informasjonen her.
Copyright 2010 Recovery Road. Alle rettigheter reservert.