Wij stellen uw commentaar

Geplaatst in: Gemeenschap | 59 Reacties »

U bent uitgenodigd om uw gedachten op deze pagina. In overeenstemming met onze thema van hoop en herstel en ervoor zorgen dat u beter laat dan alsof je een mega dosering van de ontvangen gevoel 'Let's Get depressief' pillen, vragen wij dat u schrijft over de positieve aspecten van uw genezingsproces. U kunt schrijven zo veel of zo weinig als u wilt elke vooruitgang die jullie maken, of een positieve verklaring, een citaat of iets dat anderen kunnen vinden bemoedigend over.

Op deze manier het message board zal zo verheffend, iedereen die een uitdagende dag kan stoppen door en laat het gevoel verjongd en optimistisch zijn.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites


59 Responses to "We ontvangen graag uw opmerkingen"

 1. val zegt:

  Dit is een e-mail van een teruggewonnen BZ vriend van mij:

  "Iedere keer hebben we een recessie het voelt alsof het ergste ... maakt ons altijd de hoop verliezen ... altijd blijvend voelt, dat is de aard van het beest ... ... geloof het niet of koop in. Het is gewoon onze hersenen het lichaam op pauze, in een poging om te genezen en de batterijen op te laden .... Genezing is pijnlijk .... Dit is slechts een tijdelijke zal passeren.

  Verlies de hoop niet!
  Geef niet op! "

  (Dank je Val - je bent een Earth Angel. :-) )

 2. Libby zegt:

  Ik voel mijn hersenen genezen, hoewel de symptomen nog steeds hier. Ik zal nooit de hoop opgeven van mijn herstel. Ik verwacht om genezen te worden en ik zal op deze manier voel tot mijn symptomen gaan. Niets gaat mij te maken verliest hoop of geloof. Ik verdien het om gezond te zijn en ik aanvaard deze waarheid. Ik weet dat mijn genezing plaatsvindt. Deze dankzegging Ik ben dankbaar en de meeste van alles wat ik ben dankbaar voor mijn gezondheid.

 3. Davids zegt:

  Ik ben 37 maanden uitgeschakeld AC / t. Ik ben nog steeds zo ellendig. Dit is bedaard. Hersenen mist, hoofd pijn, angst, slapeloosheid, derealisatie, duizeligheid, vermoeidheid. Geen woorden van hoop van iemand zo ver uit en genezen? Bedankt!

  Antwoord:

  David, we zijn het erg jammer om te horen dat de dingen zijn nog steeds slecht voor je op 37 maanden af. Alle symptomen die u beschrijft zijn typerend voor de intrekking en ja, dit kan zelfs gebeuren in het stadium, dus probeer niet op te geven hoop. We weten dat het kan worden ontmoedigend en frustrerend te moeten omgaan met de symptomen aanhouden, maar blijven vertrouwen dat ondanks dit, je herstel plaatsvindt (want het is! :-) ). Probeer te doen wat je weet helpt u om te gaan - misschien met behulp van een ademhalingstechniek of het spreken van positief naar jezelf, voorkomen genotmiddelen en over-oefenen jezelf, en goed voor uzelf. Zoals u weet, de intrekking van tijdelijke aard is - het is gewoon dat voor sommige mensen kan het langer duren dan anderen. Maar dit betekent niet dat u niet zal genezen. Het betekent alleen dat je zenuwstelsel meer tijd om te genezen behoeften. Ja, diep graven naar beneden voor meer geduld en blijven geloven ... in de hoop ... weten .. dat dit ook zal gaan.

 4. Cindy zegt:

  Ik was in staat om in 1999 terug te vorderen met de liefde en steun van een natuurgeneeskundige arts. Een van de eerste dingen die ik deed om te helpen keren mijn negatieve repetitieve "Ik heb nooit ga om beter te worden" denken, is om op te schrijven tientallen indexkaarten, IK BEN genezing, en ze alle post over mijn huis. Overal mijn ogen landde was ik eraan herinnerd dat ik was genezen, en het duurde niet lang, AL mijn benzo symptomen genezen. Geloof het en ook u zult het zien.

  Zegeningen, liefde en aanmoediging voor al van u als u verder naar beneden je pad naar totale herstel.

 5. Anon zegt:

  "Moed is niet altijd brullen. Soms moed de rustige stem aan het eind van de dag zeggen: "Ik zal morgen weer proberen." MARadmacher

 6. Bliss zegt:

  "Niet anticiperen op problemen of zorgen over wat mag nooit gebeuren. Houd in het zonlicht. "~ Benjamin Franklin

  Beste vrienden, u zich geen zorgen over wat er mag nooit gebeuren. Velen van jullie hebben geschreven om uw bezorgdheid over de recente benzo nieuws uit te drukken. Maak je geen zorgen, Maak je geen zorgen, Maak je geen zorgen! Niet anticiperen op het ergste! Onze lobbyisten moeten concentreren op de meest extreme gevallen en kwesties in om een einde te maken aan de benzo waanzin. Het is noodzakelijk en hard nodig en we zijn dankbaar.

  Ondertussen, terug op de Benzo Ranch, moeten we houden het zonlicht! De realiteit is dat zorgwekkend is niets te voorkomen. In plaats daarvan verhoogt angst en intensiveert symptomen. Dus blijven concentreren op zijn goed, op herstel, op alle dingen positief en van het licht. Geduld, moed, hoop en acceptatie zal leiden je weg op deze reis. Ook dit gaat over ...

 7. admin zegt:

  Ongeacht wat je kan hebben om te gaan met de huidige, houd vertrouwen dat U BENT genezing.

  Zelfs als je met verontrustende psychologische of lichamelijke klachten, blijf vertrouwen dat U BENT genezing.

  Zelfs als je hebt gelezen verontrustende verhalen die je doen twijfelen dat u volledig zal herstellen, blijven vertrouwen dat U BENT genezing.

  Zelfs als u het licht niet zien aan het einde van de reis, houd vertrouwen dat U BENT genezing.

  Maakt niet uit wat vandaag brengt je, blijven vertrouwen, graven diep in die goed van moed dat je misschien niet eens weet dat je hebt, en houd je de hoop levend.

  Weet dat ook deze gaat over ...

  Het verzenden van Licht en gedachten van Wellness voor iedereen,
  ~ Bliss

 8. Jules zegt:

  @ Benzonomore ... ik ook! de meeste van mijn klachten zijn verdwenen en ik was bang om te zeggen maar ik denk niet dat hun coming back zijn geweest 15 weken. Ik ben in shock, maar zeer gelukkig. opluchting en nu i dont weet wat te doen met mezelf. :-) ontzagwekkend

 9. BenzoNoMore zegt:

  Eindelijk het licht is hier! Kan niet meer dan 4 jaar van marteling belive met mijn hoofd pijn zoals het was splitsen in twee, pijnscheuten, die sensatie van mijn hoofd gezaagd, trillingen, ondraaglijke pijn allemaal weg !!!!!! WAHEY! Het grootste deel van het stopte in juni, maar wilde niet te jinx door iets te zeggen. TBH Ik verwacht dat het om terug te komen. Inmiddels maanden geleden dat ik had een symptoom. Na 4 jaar kan ik weer slapen. Ik ben naast mezelf gelukkig. Dank u Baylissa voor het vertellen van me over en weer te denken en ik was herstellende zeggen. Ik herinner me dat je vraagt hoe kan ik zeggen dat ik genezen als ik in zo veel pijn en je zachtjes stond erop dat ik was. Ik zei de affirmaties en ze bleven me behoorlijk hoopvol. Meisje je een engel.

  Ik ben sayin afscheid met deze woorden van bemoediging: Als het voelt als de symptomen wont geven je een pauze vertrouwen te houden, blijven hopen, moedig te houden, omdat deze sh ** zal eindigen op een dag. Kijk voor redenen om te glimlachen, op zoek naar dingen om over dankbaar zijn, een handje te helpen als je kunt, blijf dan weg van de negatieve mensen, blijf weg van pillen, alcohol, analyseren. Niet overdrijven niets. Dit spul gaat weg. Er komt een moment dat we HEAL. Ik ben hier weg en uit mijn leven. Baylissa je geweldige! THANX

 10. admin zegt:

  Alan,

  Bedankt voor uw vraag en voor uw vriendelijke woorden van aanmoediging om die in te trekken. Benzo intrekking poses te veel uitdagingen voor geliefden, dus we waarderen wat je moet doormaken. In antwoord op uw vraag: vindt u het forum handig - zullen er anderen met soortgelijke omstandigheden. Hier is de pagina met de links naar de forums.

  http://recovery-road.org/information/forums-fora/

  Ook is er wat informatie voor familieleden op deze pagina:

  http://recovery-road.org/for-caregivers/family/

  Ik wens u allen het allerbeste

 11. Jess zegt:

  "Het leven is niet zo oneerlijk, echt. Bij elke test dat zij stuurt ons is er een kans. "-Giacomo Campiotti

  Ik weet dat iets goed zal komen van deze situatie. Ik kan niet zeggen wat het is maar de tijd zal het leren. Ik zal vasthouden aan hoop en vertrouwen houden.

 12. Alan zegt:

  Is er een plek die er zijn kan ik een steungroep te vinden voor die omgaan met een geliefde gaan door de benzo WD proces?? Ik heb niemand om mee te praten en wil nog zo veel meer te kunnen begrijpen en beter te ondersteunen mijn vrouw ... enige hulp aub zou zeer gewaardeerd worden, en al ga je door je eigen strijd vergeet het wordt nog beter ... De weg is wat je er zelf van maakt en niets is zo veel controle krijgt als je lot te stellen voor jou ... Ik stuur jullie alle steun en sterkte ...

 13. Chris zegt:

  "Elke dag, op elke manier, ben ik steeds beter en beter." :-)

 14. Ricardo zegt:

  Dit is een lange nachtmerrie voor mij. nam Ativan voor vele jaren te stoppen cold turkey .. intrekking voor meer jaren dan je zou denken .. soms oke soms oplaaien. soms verbetering soms het gevoel erger dan toen ik net gestopt. Ik gaf nooit op genezing. had geweldige tijd geen symptomen voor een paar jaar dan symptomen volle klap teruggegeven. Nu symptomen weer verdwenen. omdat het niet weg beter recht betekent niet dat het zal niet beter op alle. benzo intrekking kan worden geslagen, zelfs als het duurt vele, vele jaren. Ik weet dat volledige genezing is mijn lot. Ik heb te houden in de hoop te gaan. genezing voor jullie allemaal.

 15. kfz Versicherung Vergleich zegt:

  vorige week onze groep hield een vergelijkbaar praten over dit onderwerp en je op iets wijzen dat we nog niet gedekt, bedankt.

  - Kris

 16. Heather zegt:

  "Neem de eerste stap in het geloof. Je hoeft niet de hele trap te zien, neem dan de eerste stap. "
  ~ Martin Luther King, Jr

 17. Nona zegt:

  Ik kan zien, ik kan staan, ik kan lopen, ik kan een beetje eten, kan ik een beetje slapen, ik kan praten, ik leef, ik heb veel om dankbaar voor te zijn.

 18. Pharmk859 zegt:

  Hallo! interessante site!

 19. Chris zegt:

  "De twee meest krachtige krijgers zijn geduld en tijd." Leo Tolstoy

 20. BenzoSurvivor zegt:

  Ik ben langzaam ademhalen en mezelf vertellen dat ik ben genezen. Ik zal terugkijken op deze tijd en glimlach, want ik maakte het!

 21. Ruth zegt:

  Ik ben slechts 20 dagen uit mijn Benzo - Ik ben zo blij te hebben gevonden deze site. Ik ben meer lijden dan ik wist dat mogelijk was. Ik hoop om wat aanmoediging en comfort profiteren van de berichten die ik lees hier. Dit is een moeilijke tijd, maar als ik zie dat anderen ze kunnen doen, het geeft hoop ik.

 22. Heather zegt:

  Een beetje affirmatie om ons eraan te herinneren dat we voortdurend genezing, we kunnen het niet met onze ogen zien, maar het is gebeurt!
  Hij die creëert ook opnieuw gemaakt.
  Ik word nu opnieuw gemaakt.
  De levenskracht is het invullen mij overlopen.
  Ik ben goed, gezond, sterk.
  Ik dank God, mijn Schepper, mijn Re-creator.
  Gezondheid, vitaliteit, energie, heeft bij mij komen.
  Dank je. Dank je. Dank je.

 23. BenzoSurvivor zegt:

  "Als u uw problemen ervaringen bellen, en onthoud dat elke ervaring een aantal latente kracht ontwikkelt in je, zult u groeien krachtig en gelukkig, maar negatieve uw omstandigheden kan lijken te zijn."

  John Heywood

 24. Dankbaar zegt:

  Nou, stel je voor bent gekomen van je benzo's en je weet niet wat er in vredesnaam naam is er aan de hand en de u dit fantastische website! Ongeveer even goed als het wordt. Dit is geweldig. Dank je wel !!!!!!

 25. Chris zegt:

  Ik kan nu niet denken, dus ik zal gaan liggen en dromen van hoe het leven eruit zal zien wanneer ik terug te vorderen. Ik ben dankbaar voor mijn genezing.

 26. I'masurvivor zegt:

  Ik ben blij dat ik eindelijk ben gewicht te verliezen. Het is een lange weg en ik gaf bijna op zoek naar iets in de buurt van hoe ik het deed voor de benzo. Mijn buik is benzo gaan en mijn spijsvertering te verbeteren. :-) Het doen van een Happy Dance!!

 27. Chris zegt:

  Vandaag ben ik dankbaar voor mijn ogen want ik kan lezen, tv kijken en zie de zorg en de betrokken ziet er op de gezichten van mensen die mij liefhebben. :-)

 28. Judy zegt:

  Al,

  Ik las je reactie van vandaag. Ik zou, heel veel, meer wilt weten over uw succes te leren! Is er toch kunnen we in contact? Voel je vrij om contact met me op JESurfing24@yahoo.com .

  Ik zou het op prijs stellen! Worstelen met afbouwen van Klonopin. Down to 0.875 MGS. Gelet afzichtelijke branderig, prikkelend, trillingen, knijpen, enz. in mijn onderrug. Kan niet lijken te krijgen onder de 0.875 MGS.

  Hoop van u te horen!

  Dank je wel!

  Judy

 29. Al zegt:

  Ik leed met verschrikkelijke symptomen meer dan 4 jaar en ik gaf het bijna op. Ik ben gestopt cold turkey af Xanax, Valium en Effexor en had vreselijke obsessieve gedachten, parnoia, de branden en pijn was een nachtmerrie, want ik had het over mijn hele lichaam, nachtmerrie hoofd pijn die het nog erger, spierspasmen, elektrische schokken, problemen met de spijsvertering , kan ik niet de naam van alle symptomen, omdat was ongeveer 80 in alle en ze waren zeer intens. Ik was bedlegerig een deel van de tijd en aan huis gekluisterd voor de rest van de tijd. Ik had niet de ramen, zoals sommige mensen doen, het was een hel 24 / 7.

  Ik ben hier gekomen om jullie te vertellen mensen die er zijn dat je nooit moet opgeven. Als ik iemand kan genezen. Ik heb proberen supplementen, groene drank en andere dingen, maar ze hielpen niet en ik denk dat maakte me nog erger. Ik hield vast aan een neutrale dieet, geen vitamines, geen alcohol, geen cafeïne en geen suiker. Deze dingen rev up van het systeem, dus als je in een slechte manier zoals ik was niet meenemen.

  Ik heb geen klachten had nu al maanden. Ik voel me 100% hersteld en het is een geweldig gevoel! hangen. geef niet op, geef niet op, geef niet op.

  Al.

 30. Judy zegt:

  Geachte Baylissa,

  Ik heb net ontdekt dat je een nieuwe site hebben! Het is mooi! Er is zoveel gebeurd voor u gemaakt van uw oorspronkelijke site, is het niet? Ik ben zo blij voor je.

  Ik zal nooit vergeten de ondersteuning die u (en uw voormalige site) ik die tijdens de dagen van mijn cold-turkey. Ik jullie eerder hebben verteld, maar ik zeg het nogmaals: ik kon niet hebben gekregen door middel van die dagen zonder uw schrijven aan mij, zonder de informatie die u had op uw site.

  Ik hoop dat miljoenen mensen je site te ontdekken! Miljoenen in staat zullen zijn om te herstellen, te wijten aan al uw inspanningen.

  Hoe groot deze moet voelen, om te kunnen zoveel "benzo" lijders te helpen.

  Ik hoop ook, dat veel artsen en andere medische professionals, toegang krijgen tot deze site, zodat ook zij kunnen leren en leren de waarheid!

  God zegene u voor alles wat je gedaan hebt om jezelf te genezen en alles wat je hebt gedaan om genezing brengen aan anderen.

  De meeste hoogachting,

  Judy

 31. BenzoNoMore zegt:

  Vandaag zal ik vriendelijk zijn met mezelf. Ik zal alleen doen wat prettig voelt. Ik zal mezelf te zorgen en trakteer ik mezelf op een bijzondere manier. Ik zal mezelf eraan herinneren dat ik genezing.

 32. benzosurvivor zegt:

  Van alle kwalen die ene duurt HOPE, is een goedkope en universele remedie.

  ~ Abraham Cowley

 33. admin zegt:

  Laura, ik ben zo jammer dat je deze symptomen hebben. Alles wat je hebt beschreven zijn typerend voor terugtrekking. Wezen op een benzo langer dan 2 tot 4 weken wordt aangemerkt als op lange termijn en daarom deze symptomen kan worden ervaren. Gelieve niet de hoop opgeven. :-) Velen die hebben deze symptomen zijn veel, veel beter nu. Als degenen die genezen kwamen terug naar hun verhalen te delen die u zou vinden dat er duizenden voordat u deze intense symptomen gehad en zijn nu weer goed. Het is niet ongebruikelijk voor de symptomen langer duren dan 3 maanden te gaan, dus geef je zenuwstelsel meer tijd om te genezen dan. Probeer niet in paniek te raken en gewoon in te blazen op het moment. De beste manier is om de symptomen te aanvaarden en de dingen nemen een dag per keer. Focus op de positieve verhalen. U maakt het door middel van deze.

 34. Laura zegt:

  Ik ben op zoek naar hoop en inspiratie ...

  (Email bewerkt door Admin)

 35. Vi zegt:

  Ik vond Baylissa en haar originele website bijna 3 jaar geleden. Ik was in mijn tweede of derde maand van acute WD op het moment. Ik had een groot aantal acute, niet-aflatende symptomen voor 9 maanden en ik niet (kan niet) mijn huis te verlaten gedurende die tijd. Ik was doodsbang.

  Ik zet bijna alle Baylissa de suggesties in de praktijk, zelfs wanneer ik niet denk dat ze het werk waren. Ik kan me herinneren haar te zeggen "Affirmaties hebben geen negatieve bijwerkingen." En ik dacht: 'Wat heb ik te verliezen? De hulp, ondersteuning en suggesties op haar website en in haar boek heeft me door de meest moeilijke periode in mijn leven.

  Ik heb net voorbij de 3 jaar het merk van mijn vrije Benzo verjaardag. Mijn genezing was traag en ik kenmerk dat aan een cold turkey WD. Ik wil niet suggereren dat voor iedereen. Ik dacht dat ik anders was en dat ik dit kon WD ding te doen door mijzelf. Ik had het mis.

  Ik er veel beter w / intermitterende symptomen merkbaar na 15 maanden. Ik was in de wereld en onder de levenden. Ik wist dat elke keer als ik ervaren een symptoom was het mijn lichaam en mijn hersenen genezing. Ik wist niet meegenomen in de angst, gebruikte ik een bevestiging of een middenrif ademhaling of meditatie en ik was in staat om te leven, zelfs met een aantal behoorlijk eng symptomen. Ik heb nog steeds een milde symptomen, maar ze zijn veel minder en verder uit elkaar dan ooit tevoren. Ik weet dat ik op een dag zal volledig worden genezen.

  Dank u Baylissa voor al uw hulp, hoop en de moed om uw ervaringen om anderen te helpen post. Je hebt aangeraakt mijn leven voor het beter.

 36. Dan zegt:

  Ik kwam hier om te controleren of de nieuwe website en dacht dat ik zou een lijn van bemoediging dalen tot die van u nog steeds genezing. Ik wist niet dat ik me zou voelen dit weer goed. Ativan voor 11 jaar en mijn terugtrekking voelde alsof het nooit zou eindigen. Ik telde meer dan 80 klachten. 4 en een half jaar uit en ik voel me geweldig. Ik neem geen medicijnen en zorg voor mijn lichaam beter dan ik gewend was. het leven is veel beter en geen angst. hangen. je zal herstellen.

 37. Rod zegt:

  Nooit gedacht dat ik zou genezen, maar ik deed. Ik ben genezen 95%, de andere links 5% is Tinnitus en sommige hersenen mist, ik dutje als mijn lichaam zegt dutje, kon ik niet het huis verlaten voor 2 jaar, ik ben op mijn 3de jaar nu en ik laat de huis elke dag regen of zonneschijn. Je moet vertrouwen, ik weet dat het moeilijk is te doen
  maar je kan het doen. Je zal herstellen. Zeg tegen jezelf, ik zal herstellen. 3 jaar Ativan gratis! Veel liefde voor jullie allemaal. Rod.
  PS Liefde voor je Baylissa Jij bent mijn # 1 Angel.

 38. Fran zegt:

  Ik gaf de hoop als een van mijn symptomen leek nooit weg te gaan. Ik werd vanmorgen wakker en het is veel, veel beter. Ik ben blij, blij, blij. Wensen van ons allemaal genezing.

 39. benzosurvivor zegt:

  Ik ben de ontdekking van een kracht in mij die ik nooit wist dat ik had. Het voelt goed. : -0

  "In de diepte van de winter Ik leerde uiteindelijk dat er in mij een onoverwinnelijke zomer."
  - Albert Camus

 40. Amy zegt:

  "Genezing is moed voor nodig, en we hebben allemaal moed, zelfs als we het graven van een weinig te vinden."
  Tori Amos

 41. benzosurvivor zegt:

  Als je bang bent, gewoon schreeuwen en u zult merken is het niet zo eenzaam daar. - Joe Sugden

 42. Rhetta zegt:

  Weet alleen dat wat je ook doet, waar je ook bent, uw genezing plaatsvindt en alle dingen werken voor je hoogste goed!

 43. anna zegt:

  Soms heb ik cant help it. Ik freak out, wanneer het dag na dag deze waanzin gaat. toen mijn dokter zegt dat het niet kan worden ingetrokken krijg ik echt ongerust. Deze site maakt me kalm. Ik voel me nu een positieve. Ik zal VIA DEZE!

 44. Mike zegt:

  Glorius zon vandaag. Hebben een goed allemaal.
  ;-)

 45. Chris zegt:

  Ik vind dit citaat voor ons:

  "Genezing kost tijd. Ondanks de grote vooruitgang in de geneeskunde, het grootste deel van uw herstel is te danken aan de enorme genezende kracht
  binnen in je. Het lichaam geneest zichzelf volgens zijn
  eigen tijdschema - angstige gedachten nooit haasten recuperatie ".

  Criswell Freeman

 46. Amy zegt:

  Laat niets u stoort.
  Laat niets u schrik aanjagen.
  Alle dingen voorbijgaan.
  God verandert nooit.
  Het is met geduld dat
  Alle dingen zijn afgerond.
  Voor degenen die God
  Niets ontbreekt.
  God alleen is voldoende.

 47. Baylissa zegt:

  Mijn vrienden, we verloren alle offertes en cliches van de oude site, maar ik ben in het proces van het opstellen van een nieuwe pagina met meer, evenals positieve uitspraken. In de tussentijd, zijn hier een paar die ik me goed herinner:

  "Val zeven keer, sta op acht."

  "De langste weg gaat."

  "Tijd heelt."

  "Alles zal goed zijn in het einde, als de dingen niet in orde zijn, het is niet het einde."

  "Er is licht aan het eind van de tunnel."

  "Achter de wolken schijnt de zon."

  "Geen ziekte duurt honderd jaar."

  "Binnenkort zal dit een verre herinnering worden."

  "Een bocht in de weg is niet het einde van de weg, tenzij je niet aan de beurt."

  "Moed is niet altijd brullen. Soms moed is de kleine stem aan het eind van de dag dat zegt dat ik het morgen weer proberen. ~ Mary Anne Radmacher

  "De moeilijkheden van het leven zijn bedoeld om ons beter te maken, niet bitter."

  En mijn moeder's favoriet: "Ook dit zal voorbij gaan."

  Vandaag ben ik dankbaar dat mijn geheugen zooooo veel beter! : D: D: D

 48. Chris zegt:

  Vandaag is het eng. Mijn symptomen zijn intens en ik voel me niet recht, maar een stem in mijn hoofd houdt me te vertellen ga ik wel goed. Ik luister en het vertrouwen en hopen en bidden en hoe meer ik dat doe, hoe meer ik het gevoel dat ik ga heel erg goed. Last Christmas Baylissa vertelde me om te blijven kijken naar de zon en alle schaduwen vallen achter mij. Dit is wat ik vandaag doe. Voor ons allen nog steeds genezing zullen we er op een dag te krijgen.

 49. BenzoNoMore zegt:

  Mijn DH is een geweldige vent! Ik heb als een zombie tijdens deze nachtmerrie en hij is erg behulpzaam. Ik wil gewoon mijn waardering uitspreken voor zijn liefde en zorg te uiten. Hij is mijn engel. :-)

 50. Heather zegt:

  Ik ben God dankbaar voor om me door een dag per keer.
  Ik ben dankbaar Baylissa voor haar energie, licht en positiviteit door middel van haar boek en web creaties.
  Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen deelnemen aan meer activiteiten van het leven.
  Ik ben dankbaar dat ik bid voor ieder van u dat u zal worden versterkt en genezen.

 51. admin zegt:

  We zijn nooit krijgen meer dan we aankunnen. Net wanneer je denkt dat je niet meer de kracht of de moed om het hoofd te bieden, vindt u extra reserves van ergens. levend te houden de hoop en blijf vertrouwen dat uw herstel ontvouwt op de manier die precies goed is voor jou! Ik zie je BRUISENDE, gezond & GEHEEL ♥ ♥ ♥.

 52. Elizabeth zegt:

  Vanochtend mijn 8 jaar oude hield mijn hand en keek me aan. Ze vertelde ga ik beter omdat ze bad hard voor je moeder om beter en net als voorheen. :-) Ik moest tranen te bedwingen, maar in mijn hart wist ik dat haar gebeden verhoord zullen worden.

 53. Rhetta zegt:

  Deze website is de meest complete, informatieve en vindingrijk site die ik heb gevonden in mijn benzo ervaring. Het geeft me veel hoop en steun het hoofd te bieden. Dank u voor het leiden van mij op deze weg naar herstel!

 54. Amy zegt:

  Ik was erg down voelen vandaag. Zorgen over mijn klachten, omdat ik gestopt werk en de noodzaak om terug te krijgen. Ik was heel, heel triest en bang over het verliezen van mijn huis alles wat mijn hoofd was Spinnin. Ik luisterde naar je podcast over positve praten en ik probeerde het. Ik voel me nu anders meer optamistic. thanx ik zal elke dag luisteren. :-)

 55. Jay zegt:

  Nu uitgeschakeld Ativan gaan op 4 ytears. Mijn terugtrekking was een ngihtmare. Nu is meestal meer dan en ik voel me goed de meeste van de tijd. Never give up. Denk nooit dat je niet genezen. Blijf positief denken, zelfs wanneer het voelt alsof je dood gaat! Je moet er doorheen gaan om uit te komen en je zal uit komen. Houd het geloof. Gaai

 56. kittenmittens zegt:

  Ik ben erg blij te hebben gevonden deze pagina, is zeer bemoedigend

 57. Libby zegt:

  Ik ben een veel beter gevoel vandaag. Ik merk mijn hoofd pijn en gevoelloosheid zijn niet zo slecht als laatste paar maanden. Eindelijk zie ik het licht aan het eind van de tunnel. :)

 58. benzohead zegt:

  mijn gelukkige gedachte Het goede ding dat mij is overkomen vandaag is deze nieuwe website. nog steeds een lotta symptomsbut zoveel goede dingen hier. Vandaag ben ik vasthouden aan de hoop op een volledig herstel. Ik ben dankbaar dat ik mijn forum, deze site en mijn benzo vrienden om mee te praten hebben. en hey, is de zon nog scheen. lol

 59. Chris zegt:

  Uw nieuwe website is geweldig! Ik ben loving it. Dank je wel!

Deel uw gedachten ...

Verification Required

Maakt niet uit waar je bent op je herstel reis, altijd vertrouwen dat je genezing. Houd jezelf te vertellen dat, "ook dit, voorbij zal gaan."
Update
"Benzo-Wise: een herstel Companion" van Bliss (Baylissa) Johns werd geëerd als een award-winnende finalist in de Verslavingen / Recovery categorie van de "Beste Boeken 2010" Awards. Bezoek dan onze "Publicaties" sectie voor details.
Vertalen
English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flag
French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flag
Czech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flag
Swedish flagNorwegian flagFilipino flagIndonesian flagThai flagTurkish flagHungarian flag
Tekengrootte
Klik op de knoppen om lettergrootte te wijzigen.

Disclaimer: Niets van deze website is een substituut voor advies, diagnose of behandeling van een medische professional. Herstel van de weg neemt geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies, schade of kosten die rechtstreeks of onrechtstreeks uit het optreden als gevolg van de hier verstrekte informatie.
Copyright 2010 Recovery Road. Alle rechten voorbehouden.